Mezőkeresztes - MEAFC női kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2014. december 08. hétfő, 01:00
alt
November 29.-én szombaton mérkőzött meg a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a miskolci MEAFC csapatával. A korábbiakhoz hasonlóan most is rendgetegen látogattak ki erre az izgalmasnak ígérkező meccsre is.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidő elején egy vendég góllal indult a mérkőzés. Mind a két csapat erős védekezésének köszönhetően a következő gól csak percekkel később érkezett szintén a vendég csapat részéről, melyet nem sokkal később követett az első keresztesi gól.
 
A félidő második felében szoros küzdelem alakult ki. A két csapatot néha csak 1-1 pont választotta el egymástól, de sokszor volt egynelő az állás.
 
Az első félidő végére azonban Mezőkeresztes csapata kerekedett felül 1 ponttal, így az állás 9:8 lett a hazai csapat javára.
 
A második félidő elején a vendég csapat egyenlített, de a keresztesiek sem hagyták magukat, és ismét szoros küzdelem alakult ki, felváltva lőtt gólokat a két csapat.
 
A félidő második felében, azonban a vendég csapat szinte megtáltosodott és egymás után 8 gólt is iskerült bevinnie, nem kis meglepetést okozva ezzel a hazai csapatnak.
 
Mezőkeresztes próbált ráerősíteni a félidő vége felé, de már nem tudta behozni a hátrányt. Így a végeredmény 17:28 lett a miskolci MEAFC javára.
 
Ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Sok technikai hiba jellemezte a mérkőzést, ebből az első félidőben mi jöttünk ki jobban, de a második játékrészben sajnos elfogyott az erőnk és az ellenfél megtalálta a gyenge pontjainkat, így megérdemelten nyert."
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com