Testületi ülés volt Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2014. december 15. hétfő, 01:00
December 15-én tartotta az év vélhetően utolsó ülését Bükkábrány község képviselő-testülete. Összesen hét napirendi pontot tárgyaltak meg a tagok.
Az első napirendben a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtése témájú közszolgálati szerződés elfogadására került sor. A tavalyi évhez képest változás nem történt. Ez minden évben kötelezettsége az önkormányzatnak, amíg a szennyvízcsatorna hálózat ki nem épül. A mostani szerződést két évre kötik a gördülékenyebb munkavégzés miatt. A képviselők egyhangúan támogatták a szerződéstervezetet.
A második napirendben a belső ellenőrzési jelentés jegyzőkönyvének megtárgyalására került sor. A belső ellenőr elvégezte a 2014. évi ellenőrzést. A belső ellenőrzést kötelező jogszabály írja elő.
A képviselők egyhangúan támogatták a napirendet.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A harmadik napirendben Bükkábrány Községi Önkormányzat Stratégiai Terve (2015-2018) és 2015. évi Éves Ellenőrzési terve került megvitatásra. Ez nem az önkormányzati hivatal stratégiája, hanem a belső ellenőrzés stratégiája. Ezt is törvény teszi kötelezővé.
A tagok egyhangúan támogatták a stratégiát.
A negyedik napirendben a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás Megállapodásának módosítására került sor. Ez a módosítás átvezetéseket tartalmaz, mivel az önkormányzati választás miatt több településen is új polgármestert választottak.
A tagok egyhangúan támogatták a napirendet.
Az ötödik napirendben változatlat feltételek mellett meghosszabbították a Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Szerződést. Ennek alapján a díjak nem változnak.
A hatodik napirendben 2014. évi költségvetés módosítására került sor. Átvezetésre kerültek azok az összegek melyek év közben megszavazásra kerültek. A pótelőirányzat ezeket tartalmazza.
A képviselők egyhangúan támogatták a módosítást.
A hetedik napirendben indítványok, javaslatok hangoztak el.
A nyílt ülés után zárt ülésen segélyekről, kérelmekről tárgyalt a testület.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com