Csodálatos Európa – fotókiállítás és könyvbemutató
Írta: Eleven Televízió   
2015. január 23. péntek, 08:32
Január 22-én van a Magyar Kultúra Napja, ebből az alkalomból az ország számos pontján rendeznek ünnepi programokat, koncerteket. A magyar kultúrát 1989 óta ünneplik e napon, a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.
Csütörtök délután 5 órától szeretettel vártak minden kedves érdeklődőt a bükkábrányi polgármesteri hivatal házasságkötő termébe, Korpás Károly „Csodálatos Európa” című fotókiállításának megnyitójára és könyvbemutatójára. A Himnusz eléneklése után a település első embere Szalai Szabolcs köszöntötte az egybegyűlteket és tartotta meg ünnepi beszédét. A felemelő szavak után furulyaszó csendült fel, Szaszák Luca 7. osztályos tanuló előadásában Vivaldi Négy évszakából a tél tétel hallgathatták meg a jelenlévők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A zene után a szavaké volt a főszerep, hiszen a kiállító művész egy csipetnyi betekintést engedett utazási során szerzett élményeibe, amely nem volt egyszerű feladat, hiszen az elmúlt években Európa 44 országában járt. Az utazásai során szerzett tapasztalatokat, hasznos tanácsokat összegyűjtötte egy könyvben, amit most a nagyközönség elé tárt, valamint a kiállított fotók révén a jelenlévők is részeseivé válhattak egy „Csodálatos Európának”.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com