III. Zsolca Kupa - a BSC mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2015. január 26. hétfő, 08:58
alt
2015. január 17-én került megrendezésre a III. Zsolca Kupa teremlabdarúgó torna Felsőzsolcán.
A tornára 6 csapat nevezett, akik kétszer 15 perces játékidejű mérkőzéseken 5+1-es felállású csapatokban mérték össze erejüket. A 6 csapatot 2 csoportba sorolták, a két 3-3 csapatos csoportban körmérkőzésekkel döntötték el a csoporton belüli helyezéseket és utána a két csoport azonos helyezésű csapatainak a helyosztóira került a sor.
Az „A” csoportba kapott besorolást Encs, Bükkábrány és Felsőzsolca csapata, a „B” csoportba pedig Edelény-Tomor-Lak, Onga és az MVSC együttesei kerültek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 


Az ábrányiak az első mérkőzésüket Encs csapata ellen játszották. A találkozó első 15 percében a bükkábrányiak Tóth Krisztián és Kovács Ádám találatai révén 2-0-ás előnyre tettek szert, majd a 2. félidőben Mészáros Balázs és Demeter Péter is betalált az encsiek kapujába, így a végeredmény 4-0-ás bükkábrányi győzelem lett.

Az ábrányiak a 2. csoportmérkőzésüket Felsőzsolca ellen játszották. Az első játékrészben mindkét csapat két-két gólt szerzett, az ábrányiak előbb Kovács Ádám, majd Tóth Krisztián találata révén kétszer vezettek, azonban a zsolcaiak kétszer kiegyenlítettek, így a félidőre 2-2 lett az eredmény. A második 15 percben azonban az ábrányiak Tóth Krisztián révén megszerezték ismét a vezetést, amelyet meg is tartottak, így a végeredmény 3-2 lett Bükkábrány együttese javára.

A csoportmérkőzéseket követően kialakult a csoportok végeredménye és megkezdődtek a helyosztó mérkőzések.
Az 5. helyért a két harmadik csoporthelyezett, Felsőzsolca és az MVSC mérkőzött meg: a mérkőzést Felsőzsolca nyerte 5-4 arányban.
A 3. helyért a két csoportmásodik, Encs és Onga csapata mérkőzött meg, amelyet Onga csapata nyert meg 6-4-re.
A döntőt a két csoport első helyezettjei, azaz Bükkábrány és Edelény-Tomor-Lak együttesei játszották.
Az ábrányiak szereztek vezetést Demeter Péter gólja révén, majd nem sokkal később az edelényiek kiegyenlítettek. Az első félidő 1-1-es eredménnyel zárult.
A második 15 perc is hasonlóan alakult, előbb az ábrányiak Demeter Péter révén 2-1-es vezetésre tettek szert, majd az edelényieknek sikerült ismét kiegyenlíteniük, így 2-2 lett az állás.
Mivel a 2x15 perces játékidőben az 1. helyezés sorsa nem dőlt el, büntetőrúgások következtek, amelyben az ábrányiak bizonyultak jobbnak, így tehát büntetőkkel 5-4-re nyerték meg a találkozót és ezzel együtt a tornát.

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com