Joma Kupa Cigándon - a Bükkábrányi SC U17-es korosztályának mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2015. február 10. kedd, 08:05
alt
2015. január 18-án került megrendezésre a JOMA KUPA elnevezésű teremlabdarúgó torna Cigándon, melyen U17-es csapatok vettek részt.
A két 5-5 csapatos csoportban körmérkőzésekkel döntötték el a csoporton belüli helyezéseket Az „A” csoportba kapott besorolást Bükkábrány U17-es korosztálya Cigánd, Tokaj Kisvárda együtteseivel, valamint egy szlovák csapattal.
Az ábrányiak az első mérkőzésüket Cigánd csapata ellen játszották. Az első félidőben gól nem született, míg a második játékrészben a cigándiak előbb vezetést szereztek, majd két gólos előnyre is szert tettek, amikor az ábrányiak Vágó Zoltán révén szépíteni tudtak. Azonban ezt követően a cigándiak még egy gólt elkönyveltek, így a végeredmény 3-1-es cigándi győzelem lett.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 


Az ábrányiak a 2. csoportmérkőzésüket Tokaj ellen játszották. Az első játékrészben a bükkábrányi U17-eseknek nagyon jól ment a játék, Virág Zénó, Búzási Alex, Vágó Zoltán és Oláh Tamás góljai révén 4-0-ra vezettek. A 2. félidőben azonban a tokajiak is 4 találatot könyvelhettek el, így a találkozó végeredménye 4-4-es döntetlen lett.

A 3. csoportmérkőzésüket az ábrányiak a szlovák FA Kapi csapatával játszották. Az első félidőben gól nem született, míg a második játékrészben az ábrányiak Balogh Erik kettő, míg Búzási Alex egy találata révén már 3-0-ra vezettek, amikor a szlovákok szépíteni tudtak, azonban ezt követően még Zimányi Martin és Oláh Tamás is gólt szerzett az ábrányiaknak, így a találkozó végeredménye 5-1 lett a BSC javára.

Az utolsó csoportmérkőzést a BCS U17-es korosztálya Kisvárda csapata ellen játszotta. Az ábrányiak az első félidőben Virág Zénó és Búzási Alex góljai révén 2-0-ra vezettek. A 2. játékrészben Vágó Zoltán is elkönyvelhetett egy találatot, amire érkezett egy várdai válasz is, azonban a várdaiak egyetlen gólt szereztek csak, így a végeredmény 3-1 lett az ábrányiak javára.

A csoportmérkőzések végeztével kialakultak a csoportvégeredmények, amelyen az ábrányiak két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a 3. helyen végeztek, így nem jutottak tovább az elődöntőbe.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com