Bükkábrány - Bereck (Erdély) labdarúgó edzőmérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2015. március 11. szerda, 07:51
alt
2015. február 9-től február 15-ig Bükkábrányban vendégeskedett az erdélyi Bereck focicsapata, akik a téli felkészülésüket bonyolították nálunk edzőtábor keretében. Az 1 hétig tartó felkészülés során a bükkábrányiak vendégül látták őket, délelőtt és délután edzésük volt, valamint több felkészülési mérkőzést is szerveztek nekik.
A felkészülés keretében egy 3 csapatos tornát is rendeztek Mezőkövesden a műfüves pályán az erdélyieknek, amelyen a vendégeken kívül a BSC felnőtt és a Mezőkövesd Zsóry U21-es csapata vett részt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az első mérkőzésen a BSC játszott Bereck csapata ellen. A mérkőzésen egyetlen gól született, a 25. percben a "vendégek" jutottak 11-eshez, amelyet értékesítettek is, így 1-0-ás előnyre tettek szert. ezt az előnyt a 45 perces mérkőzésen meg is tartották.
A 2. mérkőzésen Mezőkövesd U21-es csapata játszott az erdélyiekkel. A két együttes felváltva alakított ki helyzeteket, mindkét oldalon voltak lehetőségek, azonban találatot egyik együttesnek sem sikerült szereznie, így a végeredmény 0-0 lett.

Az utolsó, 3. mérkőzést a Mezőkövesd Zsóry U21-es csapata és a BSC játszotta. Az ábrányiak Zinger Tamás 2 találata révén szereztek előbb egy majd két gólos vezetést, mire válaszként a kövesdiek szépíteni tudtak, azonban a mérkőzés végén Szamkó Richárd még betalált a kövesdi kapuba, így a végeredmény 3-1-es bükkábrányi győzelem lett.

A képzeletbeli tabella első helyét pedig az eredmények tükrében a Bereck csapata foglalta el, a 2. helyezett Bükkábrány, míg a 3. mezőkövesd Zsóry U21-es csapata lett.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com