Mezőkeresztes - Szerencs női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. március 30. hétfő, 18:14
alt
2015. március 21-én került sor a Mezőkeresztesi Női Kézilabda Csapat idei első hazai meccsére. Erre a mérkőzésre mint ahogyan a tavalyi évben is rengetegen látogattak ki. A lelkes szurkolók megtöltötték a lelátókat, hogy bíztathassák kedvenc csapatukat idei első hazai meccsükön.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A keresztesi csapat ellenfele ezúttal ismételten Szerencs csapata volt. Az első félidőben röviddel a kezdés után már meg is érkezett az első gól a szerencsi csapat részéről. Bár az erős védekezés miatt kicsit váratott magára, de néhány perccel később meg érkezett az első hazai gól is. A mérkőzés elején kicsit nehezn indultak be az események, de a félidő második felében egyre szorosabbá vált a küzdelem. A két csapat felváltva szerzett gólokat, és volt, hogy csak 1-1 pont választotta el őket egymástól. Az első félidő végére Szerencs csapata kezdett ráerősíteni és 3 pontos előnyre tett szert. Az eredmény 10:13 lett Szerencs javára.
 
A második félidő elején a keresztesi csapat igyekezett ráerősíteni és igyekezett felzárkózni. A mérkőzés ebben a félidőben is igen izgalmasnak bizonyult, a két csapat a korábbiakhoz hasonlóan felváltva dobott gólokat, fej-fej mellett haladtak. Legtöbbször csak 1 pont választotta el őket egymástól, de volt, hogy egyenlő volt az állás. A félidő végére azonban a hazai csapat minden erőfeszítése ellnére az ellenfél csapatának újra sikerült átvennie a vezetést. A végeredmény végül 22:24 lett a szerencsi csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a meccset:
"Az idei első hazai mérkőzés végig rendkívül izgalmas volt, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A nagy küzdelemben jól és kellően agresszívan védekeztünk, viszont támadásban rengeteg lehetőséget kihagytunk a remek napot kifogó szerencsi kapusokkal szemben. Összességében a csapat teljesítménye biztató volt a folytatásra nézve."
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com