Tavasz - szavalóverseny a bükkábrányi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2015. április 10. péntek, 13:58
Április 9-én az előző évekhez hasonlóan idén is versmondó versenyre várták a térség óvodásait, a Napsugár Napközi Otthonos Óvodába Bükkábrányba.
A nagycsoportosok részére hirdetett eseményre összesen 23 gyermek érkezett. Mezőkeresztesről 5, Bükkábrányból 6, Vattáról 2, Tibolddarócról 2, Sályból 4, Mezőnyárádról pedig szintén 4 nebuló készült tavaszi témájú verssel a megmérettetésre.
Galambos Lajosné óvodavezető köszöntő szavai után kezdhette meg munkáját a zsűri, Ungerné Lévai Mária, Kiss Sándorné nyugalmazott óvodapedagógusok, valamint Birinyiné Kleszó Anita könyvtáros személyében. A kicsik egyenként, településenként az óvónénik irányítása mellett mondták el a verseket. Miután mindenki túl volt a nehezén a zsűri tagjai visszavonultak, hogy döntést hozzanak. Végeredményként három helyezést és két különdíjat osztottak ki a résztvevőknek figyelembe véve az előadás módot, a tiszta, szép beszédet is. De az sem távozott üres kézzel, aki nem nyert, hisz' minden résztvevő egy bábfigurával és emléklappal térhetett haza.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Mielőtt azonban a döntés megszületett a gyerkőcöknek alkalma volt az ismerkedésre, játékra és a csemegézésre. Megnézhették továbbá azt a rajzokból álló kiállítást is, amely az óvoda aulájában kapott helyet és szintén a térség ovisainak ügyességét dicséri. A rajzok témája pedig mi más lehetett volna, mint a visszafordíthatatlanul közelítő tavasz.
 

A szavalóversenyen a következő eredmények születtek:

1. helyezett Balogh Larina Amanda, Bükkábrányi Napsugár Óvoda és Bölcsőde
2. helyezett Varga Petra, Mezőnyárádi Óvoda
3. helyezett Okos Máté, Mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvoda

Különdíjasok:

Magyar Bálint, Tibolddaróci Óvoda
Lakatos Sándor, Sályi Hétszínvirág Óvoda

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com