Tiszaújváros - Mezőkeresztes női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. május 13. szerda, 09:21
alt
Május 2-án délután mérkőzött meg a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a tiszaújvárosi csapattal, a Tiszaújvárosi Sportcsarnokban. Ezen a délutánon a kézilabda rajongók, megtöltötték a nézőteret, és a szurkolók bíztatásától volt hangos az egész sportcsarnok. Ismételten egy izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanúi a kilátogatók.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidő szinte azonnal egy keresztesi góllal indult, igaz nem sokkal később megérkezett rá a tiszaújvárosiak válasza is. A félidő elején az első gólokat felváltva sikerült értékesíenie a két csapatnak. A félidő második felében azonban a tiszaújvárosi csapatnak sikerült 5 pontos előnyre szerttennie. A keresztesi csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta beérni ellenfelét. A félidő végére még nagyobb erőbedobással kezdett támadni a tiszaújvárosi csapat és egymás után zsinórban 5 gólt is sikerült értékesítenie. Az első félidő végén az eredmény így 18:8 lett a tiszaújvárosiak javára.
 
A második félidőt ismét a keresztesi csapatnak sikerült indítania, egymás után két gólt is sikerült értékesítenieük. Erre természetesen nem sokkal később a tiszaújvárosiak válasza is megérkezett. A félidő első felében ismét felváltva értékesített gólokat a két csapat. Sajnos a keresztesi csapat minden erőfeszítése ellenére nem tudta beérni ellenfelét, a tiszaújvárosi csapat részéről állandónak bizonyult a hét pontos előny. A félidő második felében a a tiszaújvárosiaknak egymás után 5 gólt is sikerült bedobniuk, ezzel végleg eldöntve a mérkőzés végeredményét, amely végül 26:17 lett a tiszaújvárosi csapat javára.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com