Mezőkeresztes - M.Handball (Felsőzsolca) női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 01. hétfő, 21:35
alt
Május 23-án került sor a mezőkeresztesi női kézilabda csapat, szezonzáró utolsó mérkőzésére ezúttal hazai pályán. Ellenfele a felsőzsolcai csapat volt, akivel egy igaz izgalmas meccset sikerült játszania. A mezőkeresztesi csapat mindvégig igyekezett kihasználni a hazai pálya előnyeit, az összecsapás során a mérkőzésre kilátogató érdeklődők és szurkolók hangos biztatásától morajlott az egész sportcsarnok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidőt sikerült a hazai csapatnak indítani, azonban a vendég csapat sem hagyta magát így rövid időn belül máris 1-1 volt az állás. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, szoros küzdelemnek lehettek tanúi a meccsre kilátogatók. A félidő második felében azonban a felsőzsolcai csapat kezdte átvenni a vezetést, sikerült 3 pontos előnyre szert tennie. A vendég csapat vezető pozíciója azonban nem bizonyult tartósnak, a keresztesi csapat ugyanis igyekezett ráerősíteni és behozta hátrányát. A félidő végére azonban a vendég csapat 2 ponttal ismét átvette a vezetést, így a végeredmény 12:10 lett a felsőzsolcai csapat javára.
 
A második félidőt a vendég csapatnak sikerült indítani, amire pár perccel később válaszul megérkezett a keresztesiek gólja is. A félidő első felében a felsőzsolcai csapatnak sikerült 5 pontosra növelnie előnyét. A félidő második felében a keresztesi csapat igyekezett felzárkózni, de úgy tűnt tehetetlennek bizonyul a vendég csapat erős támadásaival szemben, akinek közben sikerült előnyét 8 pontosra növelnie. A második félidő végén az eredmény végül 26:18 lett a felsőzsolcai csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a meccset:
"A szezon utolsó mérkőzésén sajnos nem tudtunk szép eredménnyel búcsúzni. Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben tudtuk tartani a lépést az ellenféllel, a második játékrészben nem tudtuk megfelelően helyettesíteni a sérülés miatt hiányzó játékosainkat. Köszönjük szurkolóinknak az egész éves támogatását és mindent megteszünk azért, hogy a következő évben jobb eredményeket érjünk el! A nyár folyamán várjuk a csatlakozni vágyó kézilabdázókat, kiemelten a 13-15 éveseket, ugyanis ősszel az országos serdülő bajnokságban is indítunk csapatot."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com