Napsugaras Napok az ábrányi óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 09. kedd, 20:34
Június 1-jén hétfőn kezdődött meg a bükkábrányi Napsugár Napköziotthonos Óvodában a Napsugaras Napok elnevezésű rendezvény.
Ezen a héten a gyerekeket minden nap valamilyen meglepetés-program várta. Az első napon az óvónénik készültek egy bábelőadással, melynek címe: Nagytakarítás a Napnál. A mesét a bölcsődei és mindhárom óvodai csoport közösen nézte meg a tornaszobában. Kedden kirándulni indult az ovi. Az úticél a poroszlói Ökocentrum volt. Jó nagy túrát tehetett mindenki a sétányon, ahol alaposan megfigyelhették a vízi élővilágot. A nap végén pedig kellemesen elfáradva térhetett haza mindenki.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A szerdai napon arcfestés és csillámtetoválás volt a fő program. Az óvó nénik igyekeztek mindenki kívánságát teljesíteni, így az óvoda udvarán számtalan pillangó, katica, tündér, pókember, Batman, katona, kalóz, játszadozott. Az arcfestés mellett csillámtetoválás is készült kinek-kinek kívánsága szerint.
Csütörtökön már reggel ugrálóvár várta az óvodába érkező gyerekeket. Tízórai után a Galagonya bábszínház a Három kismalac c. bábelőadással kápráztatta el a közönséget. A beígért délutáni meglepetésprogramban a rend őrei és a tűzoltók látogattak el a gyerekekhez. A járművekbe mindenki beülhetett, a tűzoltók pedig a magasba emelték a bátor vállalkozókat. A programokon az érdeklődő szülők is egész nap részt vehettek.
A heti programok zárásaként pedig pénteken a Lármafa együttes zenés előadással örvendeztette meg a kicsiket, amely programnak semmivel sem volt kisebb sikere, mint magának a tartalmas, sok emléket hagyó hétnek.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com