A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 16. kedd, 06:54
Véget ért a bajnokság a megyei III. osztály Dél-Borsodi csoportjában szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára. Videónkban a tavasszal lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.

Az első tavaszi fordulóban a nyárádiak március 14-én hazai környezetben léptek pályára Hejőszalonta együttese ellen. A találkozó 5-3-as hejőszalontai győzelemmel ért véget. A nyárádi gólok szerzője Harangozó Ákos és Német Róbert voltak, akik közül utóbbi két gólt szerzett.

Március 21-én idegen környezetben játszottak Ónod csapata ellen, akik ellen 11-2-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A két nyárádi gólt Harangozó Ákos szerezte.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Március 28-án hazai pályán mérkőztek meg Tiszapalkonya együttesével, akiktől 4-1-es vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólszerző Harangozó Ákos volt.

Április 4-én került sor a Bükkábrányi Bányász-Mezőnyárád találkozóra A mérkőzés 1-0-ás hazai győzelemmel ért véget.

Április 11-én a nyárádiakat Tiszakeszi együttese fogadta a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 6-1-es gólarányú tiszakeszi győzelem született. Az egyetlen nyárádi gól szerzője Harangozó Ákos volt.

Április 18-án idegen környezetben léptek pályára Szakáld csapata ellen. A találkozót a nyárádiak Koza István, Harangozó Ákos és egy öngól révén 3-0 arányban nyerték meg.

Április 25-én Kisgyőr csapata érkezett Mezőnyárádra, akiktől 9-0-es gólarányú vereséget szenvedtek el.

Május 3-án Sajóörös együttese látta vendégül a  mezőnyárádiakat. A sajóörösiek 4-2 arányban győzték le a nyárádiakat. A gólszerzők Koza István és Harangozó Ákos voltak.
Május 9-én-én Tibolddaróc csapata látogatott a nyárádiakhoz, akiktől 5-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen nyárádi gólt Hegyi Tamás szerezte.

Május 16-án Tard együttese látta vendégül a  mezőnyárádiakat. A végeredmény 3-1-es tardi győzelem lett. Az egyetlen nyárádi gólt Németh László szerezte

Május 23-án Mezőcsát II. számú csapata ellen játszottak hazai pályán, akiktől 3-1-es veresé-get szenvedtek el. Az egyetlen nyárádi gólt Harangozó Ákos szerezte.

Május 30-án idegen környezetben  játszottak a nyárádiak  Tiszabábolna együttesével. A találkozó 6-2-es gólarányú nyárádi vereséggel  ért véget. A nyárádiak góljait Harangozó Ákos, Birinyi Ákos szerezték.

Az utolsó fordulóban a mezőnyárádiak Mezőkeresztes csapata ellen mérkőztek meg hazai pályán. A mérkőzésen 5-2-es gólarányú keresztesi győzelem született. A két nyárádi gól szerzője Koza István és Harangozó Ákos voltak.

Mezőnyárád felnőtt csapata tehát a tavasszal lejátszott 13 mérkőzésből egy győzelmet, és 12 vereséget tudhat maga mögött.
Az egyetlen egy győzelem idegen környezetben született, míg a tizenkét vereség közül hetet hazai pályán, ötöt pedig idegenben szenvedtek el.
A bajnokság végére pedig az összesen lejátszott
26 mérkőzésből két győzelem, egy döntetlen és 23 vereség a mérlegük, így a tabellán az utolsó előtti, azaz a 13. helyen végeztek.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com