Ötödször is Békafesztivál Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 17. szerda, 07:36
Ez év nyarán ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Mezőnyárádi Béka és Hal Sütő-főző Fesztivál. A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivál keretein belül ismét megrendezésre kerül a III. Mezőnyárádi Pálinkamustra.
A versenyek időpontja július 4. (szombat), ám további szórakoztató programokkal július 3-án este és július 5-én is várják az érdeklődőket. A fesztivált az elmúlt évekhez hasonlóan a Mezőnyárádi Faluszépítő Egyesület közösen szervezi Mezőnyárád Község Önkormányzatával. A rendezvény idén három napos, a helyszín változatlanul az árnyékos iskolapark.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A szervezők változatos produkciókkal várják a látogatókat, emellett természetesen megkóstolható a helyben készült sült békacomb, halászlé, sült hal. A fesztivált péntek este 19 órakor a Blues Company élő koncertje nyitja meg.
Szombaton a főzés mellett a színpadon változatos műsorok szórakoztatják a közönséget. Lesz gyerekműsor, akrobatikus rock&roll táncbemutató, rendőrkutyás bemutató, fellép Ihos József humorista. Rencz Márk előadása után Szandra és Attila mulatós műsoa következik, majd az estét a Miskolci Illés Emlékzenekar zárja.
Vasárnap három órától ismét megtelik a színpad élettel. Csiribiri Együttes gyermekműsora, a Sky Együttes operett előadása, a Tuti duó, Tihanyi Tóth Csaba, Szandi műsora szórakoztatja a kilátogató vendégeket. Este pedig Fenyő Miklós élő koncertje és tűzijáték zárja a háromnapos rendezvényt.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com