3. Motoros Találkozó Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2015. augusztus 31. hétfő, 18:26
alt
A motoroké és a motorosoké volt a főszerep augusztus 28-án és 29-én Mezőkeresztesen, ugyanis idén került sor a 3. Motoros találkozóra, a Mezőkeresztesi Motoros Egyesület szervezésében. A programok már pénteken elkezdődtek délután fél négykor egy körmotorozással a városban, amelynek során a motorosok megmutathatták magukat, illetve invitálták a lakosokat is a Népkertbe, amely a további programok helyszínéül szolgált.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Délután 5 órától a húrok közé csaptak a zenekarok: motoros találkozóhoz illően rockzenét játszó csapatok álltak színpadra. Elsőként a Silex zenélt, őket a The Feelgood nevű együttes követte majd a Miskolci Illés Emlékzenekar biztosította az est további jó hangulatát, de színpadra állt este 10 órától a Miskolc Művek is, a napot pedig a Jump Rock Band koncertje zárta.
 
Másnap a programok tovább folytatódtak. Délelőtt motoros túrával indult a nap, ezúttal Mezőkövesdre a Gépmúzeumhoz gördültek le a motorok, ahol a Mezőkövesdi Matyó Nagymama Klub előadásában tekinthették meg a jelenlévők, milyen is volt egy igazi matyó lakodalom. A műsor után természetesen mindenki megcsodálhatta a kiállított gépeket is, mielőtt vissza indultak volna Mezőkeresztesre.
 
Délután 2 órától már Mezőkeresztesen a Népkertben vette kezdetét a motoros és biciklis ügyességi versenyek sorozata. Volt úgynevezett ördögkerékpáros és tűzoltó kerékpáros verseny, motoros lassúsági verseny és motor szépségverseny is retró, illetve modern kategóriában. A versenyeket egy Street Fighter show követte a Népkert előtti útszakaszon, a speciális építésű motorral bemutatott különböző trükkök és az elmaradhatatlan gumiégetés sokakat vonzott az út mellé.
 
4 órától ismét a zenekarok vették birtokba színpadot. Elsőként a Bad Sector hozta hangulatba a jelenlévőket, majd a Living Steel zenélt. 7 órától sor került az ügyességi versenyek eredmény hirdetésére, amit a tombolahúzás követett. Az idei fődíjat egy vadonatúj 0 kilométeres Motowell típusú robogót Kovácsné Torzsa Zsuzsanna nyerte meg Tibolddarócról.
 
A tombolahúzás után színpadra lépett a Takszihárom zenekar, majd este 10 órától a sokak által várt Kerozin együttes csapott a húrok közé. A napot és egyben a motorostalálkozót a Sox On Cox koncertje zárta.
 
Ügyességi versenyek eredménye:
 
Csigafutam:
1. Lénárt István
2. Derekas Bálint
3. Kőti Ferenc
 
Ördökerékpáros verseny:
1. Répás Attila
2. Kiss Ákos
3. Mezei Milán
 
Tűzoltókerékpáros verseny:
1. "Töki"
2. Kiss Ákos
3. Derekas Sándor
 
Motor szépségverseny (retró):
1. Nagy Tamás
2. Kőti Sándor
3. Derekas Bálint
 
Motor szépségverseny (modern):
1. Halász János
2. Juhász Tibor
3. Patuzsek Zsolt
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com