Mezőkeresztes - Hajdúnánás ifjúsági női kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. szeptember 23. szerda, 18:20
alt
Először lépett hazai pályára Mezőkeresztes ifi. leány csapata 2015. szeptember 12-én. Az ellenfél a hajdúnánási ifi. csapat volt. Ezen az izgalmasnak ígérkező mérkőzésen is sok érdeklődő jelent meg, hogy hangosan bíztathassa a frissen alakult keresztesi csapatot. Az első félidőben a kezdést követően máris hajdúnánási gólokkal indult a mérkőzés. Hamarosan azoban megérkezett a keresztesi csapat válasza is, így rövid időn belül 2:1 lett az állás a hajdúnánási csapat javára.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A félidő második felében azonban a vendég csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, aminek eredményeként máris 6 pontosra növelte előnyét. A keresztesi csapat próbált felzárkózni, de úgy tűnt minden erőfeszítésük ellenére sem tudják behozni lemarasdásukat. Végül az első félidő végeredménye 15:5 lett a vendég hajdúnánási csapat javára.
 
A második félidőben a vendég csapat ismét nagy erővel kezdett támadni, és már a félidő első perceiben 13 pontosra növelte előnyét. A hazai csapat hiába küzdött, nem tudta behozni egyre növekvő hátrányát.
A félidő második felében a vendég csapat egyre nagyobb erőbedobással kezdett támadni, egymás után 7 gólt is sikerült bedobniuk a keresztesiek kapujába. A félidő végéig nem sikerült a hazai csapatnak behoznia a hátrányát, ami idő közben 23 pontosra nőtt. Így a mérkőzés végeredménye 31:8 lett a hajdúnánási csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a meccset:
"Történelmi mérkőzés volt, hiszen először játszottunk hazai közönség előtt. Az eredmény ellenére jól küzdöttek a lányok, de sajnos nem tudták megnehezíteni a rutinosabb ellenfél dolgát. Ők már évek óta ebben a bajnokságban játszanak és döntően 2000-es születésűekre épül a csapatuk, ugyanakkor nálunk a 2001-2002-es korosztály a meghatározó. Készülünk a következő mérkőzésre a Téglás ellen, ahol vélhetően szorosabb mérkőzést tudunk játszani."
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com