Bozsik-torna - A BSC untánpótlás csapatainak mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2015. október 07. szerda, 06:26
2015. szeptember 27-én a Bükkábrányi SC utánpótlás csapataiból a 11 és 13 éves korosztály számára rendeztek tornát Mezőkövesden a Tűzoltó pályán.
A 11 évesek Bogács, Mezőkövesd Zsóry I. és II. számú csapata és Mezőkeresztes együttese ellen mérkőztek meg.
A 1. mérkőzésükön a bükkábrányi 11 évesek csapata a Mezőkövesd Zsóry II. csapata ellen játszott. A meccset elvesztették, a mezőkövesdi csapat nyert 6:1-re. A bükkábrányi Gólszerző Zimány Péter volt.
A 2. mérkőzésen az ábrányi U11 korosztály Bogács csapata ellen játszott. A találkozó 2:2-es döntetlennel ért véget.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 3. találkozón a bükkábrányi U11 - Mezőkövesd Zsóry I. együttesével csapott össze. Végül 5:1 aráynban nyert a mezőkövesdi csapat. A bükkábrányi csapat gólját Lukács kevin szerezte meg.
A 4. mérkőzésükön az ábrányi 11 évesek Mezőkeresztessel játszottak. A találkozót a mezőkeresztesi együttes nyerte 7:0-ra.
Az ábrányi U11-es korosztály tehát a 4 lejátszott mérkőzésén 1 döntetlent és 3 vereséget tudhat maga mögött.

A 13 évesek Mezőkövesd Zsóry I., II. és IV. számú csapata és a Titán SE együttesei ellen mérkőztek meg.
Első találkozójukon Mezőkövesd Zsóry II. számú csapata ellen játszottak a 13 évesek. A mérkőzésen nem születtek gólok, 0:0 lett a végeredmény.
A 2. találkozón a BSC U13 - Titán SE mérkőzést a bükkábrányi csapat nyerte meg 3:2 arányban, Stefán Patrik és Szamkó László góljaival.
A BSC U13 - Mezőkövesd Zsóry IV. mérkőzésen a bükkábrányiaknak 5:0 arányban sikerült győzniük. A találkozó góljait Szamkó László, Stefán Patrik és Dudás Roland szerezte meg.
Az utolsó mérkőzésen Mezőkövesd Zsóry I. számú csapata ellen játszott a bükkábrányi U13 évesek csapata. A győztes végül Mezőkövesd csapata lett 4:0 arányban.
Az U13-asok összességében a lejátszott 4 mérkőzésen 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget tudhatnak maguk mögött.

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com