MEAFC - Mezőkeresztes női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. október 22. csütörtök, 07:26
alt
2015. október 8-án a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a miskolci MEAFC otthonába látogatott. A mérkőzés este 18:45-kor vette kezdetét a Miskolci Egyetem sportpályáján. Sok érdeklődő jelent meg ezen a mérkőzésen is, és a szurkolók hangos biztatásától visszhangzott a sportcsarnok. Az 1. félidőt a keresztesi csapatnak sikerült nyitnia, de alig egy percen belül a miskolci csapat máris egyenlített.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A félidő első felében a két csapat szoros mérkőzést játszott egymással, hol a keresztesi, hol pedig a miskolci csapat vette át a vezetést. A félidő második felében azonban a miskolci csapat átvette a vezetést és gólgyártásba kezdett. Egymás után 10-szer is betalált a keresztesiek kapujába. Az első félidő végeredménye így 18:9 lett a MEAFC javára.
 
A 2. félidő ismét vendég találattal indult, a keresztesi csapat próbált felzárkózni. A félidő első felében a miskolci csapat még erősebb támadásaival egyre csak növelte az előnyét. A félidő második felére a keresztesi csapat már 13 pontos hátrányba került, a mérkőzés végéig nem sikerült egyenlíteni. A második félidő 36:24-es végeredménnyel zárta a mérkőzést a miskolci MEAFC javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen a címvédő otthonában léptünk pályára. Ennek ellenére remekül kezdett csapatunk, 7-5-re is vezettünk. Ezután azonban egy hibákkal teli 5 perces periódusban megtört a lendületünk és a félidő végére jelentős hátrányt szedtünk össze. A második játékrészben próbáltunk zárkózni, de nem volt már meg a kellő koncentráció és rengeteg ziccert is hibáztunk. Sajnos három meghatározó játékosunk-köztük a kapusunk- is sérült, ami szintén érződött a játékunkon."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com