Mezőkeresztes - Diósgyőri KSE női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. október 29. csütörtök, 18:56
alt
2015. október 17-én szombaton Mezőkeresztes női kézilabda csapata ezúttal a Diósgyőri KSE csapatát fogadta otthonában. A találkozóra délután 17 órától került sor Mezőkeresztesen. A lelkes szurkolók ezúttal is megtöltötték a nézőteret, hogy kedvenc csapatuknak szurkolhassanak.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapatnak sikerült indítani rögtön 2 sikeres találattal, így máris 2:0 volt az állás a keresztesi csapat javára. A félidő első felében a hazai csapat folyamatosan tartotta 1-2 pontos előnyét a vendég csapattal szemben. A félidő második felében is 1-2 pontos vezetés volt a jellemző a keresztesiek csapatára. A félidő végén az utolsó percekben azonban gólgyártásba kezdett a hazai csapat és egymás után 5 gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő végén így 6 pontos előnnyel 13:7 lett az állás a hazai csapat javára.
 
A 2. félidőt a vendég diósgyőri csapatnak sikerült nyitnia. A félidő első felében a vendég csapat igyekezett behozni hátrányát, de nem sikerült felzárkózniuk a keresztesiek egyre erősödő támadásaival szemben. A félidő második felében a hazai csapatnak ismét sikerült 5 gólt is értékesítenie egymás után, ezzel 8 pontosra növelve előnyét. A második félidő végéig a vendég csapatnak nem sikerült behozni a hátrányát, 7 pontos előnnyel 26:19 arányban nyerte meg a mérkőzést a mezőkeresztesi csapat.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com