Mezőkeresztes - Tiszaújváros női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 03. kedd, 22:27
alt
2015. október 25-én vasárnap a mezőkeresztesi női kézilabda csapat, Tiszaújváros együttesét fogadta otthonában. A találkozóra délután 16 órától került sor. Ezen a hétvégén is megtöltötték a nézőteret a kézilabda szerelmesei, akiknek bíztatásától visszhangzott a terem. Az 1. félidőt a hazai csapat nyitotta, de hamar megérkezett a vendégek válasza is, így máris 1:1 volt az állás.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 A félidő első felében jellemzően 1 pontos eltérés volt a két csapat között, de sokszor volt egyenlő az állás. A félidő második felében a keresztesi csapat kezdte teljesen átvenni a vezetést. Egymás után 5 gólt is sikerült értékesítenie. Az első félidő végére a hazai csapat 6 pontos előnyre tett szert, így a félidő végén 18:12 lett az állás a keresztesi csapat javára.
 
A 2. félidőt a vendég, tiszaújvárosi csapatnak sikerült nyitnia, de hamar megérkezett a hazai gól is. A félidő első felében a vendég csapat próbált felzárkózni, de úgy tűnt képtelen utólérni ellenfelét. A félidő második felében a keresztesi csapat tovább növelte előnyét. A tiszaújvárosi csapat szinte tehetetlennek bizonyult a hazai csapat erős védekezésével és támadásaival szemben. A második félidő végére a keresztesi csapat már 7 ponttal vezetett, így a mérkőzés végeredménye 31:24 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com