Szerencs - Mezőkeresztes női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 12. csütörtök, 10:22
alt
2015. október 31-én, szombaton Mezőkeresztes női kézilabda csapata idegenbe utazott, ezúttal a szerencsi csapat otthonába látogatott el. A szerencsi sportcsarnok nézőtere délután meg telt lelkes szurkolókkal, akik alig várták, hogy hangosan biztathassák kedvenc csapatukat, a 15 órától kezdődő mérkőzésen.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a vendég, mezőkeresztesi csapat nyitotta, egymás után 3 gólt is sikerült értékesíteniük, mire megérkezett ez első szerencsi találat. A félidő első felében a keresztesi csapat hatalmas erőbedobással vetette bele magát a mérkőzésbe, egymás után 4 gólt is dobtak, előnyüket ezzel 5 pontosra növelve. A félidő második felében a hazai csapat igyekezett felzárkózni, de az első félidő végéig nem sikerült behozni hátrányát. Az 1. félidő végén az eredmény 9 pontos keresztesi vezetéssel 15:6 lett.
 
A 2. félidőt a szerencsi csapatnak sikerült nyitnia, de hamar megérkezett a keresztesiek gólja is. A félidő első felében a vendég csapat tovább növelte előnyét immáron 10 pontosra. A félidő második felében azonban a szerencsi csapat új erőre kapott és elkezdtek felzárkózni. A 2. félidő végére a hazai csapatnak sikerült a hátrányát 5 pontosra lefaragni. A végeredmény így 24:19 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com