A szülőkkel együtt búcsúztatták az őszt a bükkábrányi ovisok
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 16. hétfő, 18:02
alt
Az őszi évszak szépségeivel az elmúlt hetekben ismerkedhettek meg a bükkábrányi ovisok. Jártak az ezer színben pompázó erdőben, sőt, az óvoda élősarkába is elhoztak néhányat az erdőbe talált kincsekből. A legkisebbek pedig őszi gyümölcsöket is kóstoltak, valamint cseresznye és diófát is ültettek.
A őszi tevékenységek zárásaként az elmúlt héten munkadélutánnal zárultak a keddi, szerdai, csütörtöki napok, amelyeken a gyerekek mellett szüleik is részt vettek. A nagycsoportban szalvétatechnika alkalmazásával készültek el a lampionok, illetve termésekből bagolyképet ragasztottak.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A középső csoportosok lampionjai üvegfestéssel készültek,  ők a termésekből csigát készítettek. A kiscsoportban különböző papírokból kivágott gyümölcsök, falevelek díszítették a lampionokat.
A hét zárásaként péntek délután az aulába vártak minden gyermeket és szülőt: először együtt fogyaszották el a sült tököt és a meleg teát, majd közös sétára indultak a Daróczi út felé,  ahová magukkal vitték a meggyújtott lampionjainkat, majd egy nagy kör megtétele után érkeztek vissza az oviba.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com