Kilencedik alkalommal került megrendezésre a sportbál Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 17. kedd, 12:45
Immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Bükkábrányi Sport Club vezetősége jótékonysági sportbálját. Ebben az évben november 14-én 19 órakor vette kezdetét a rendezvény, amelyre minden kedves sportszerető, táncolni és szórakozni vágyót szeretettel vártak.
Elsőként Kovács Attila a klub elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, és ismertette az elmúlt egy év legfontosabb eseményeit. Kiemelte, hogy a sport klub főleg az utánpótlás nevelésre helyezte a hangsúlyt, 97 játékos edzését és felkészítését kell megszervezni hétről-hétre.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az ünnepi szavak után Dimény Zoltán Bereck Község polgármestere, a bál fővédnöke köszöntötte néhány szóval a megjelent vendégeket, valamint megköszönte a meghívást és a két település Bükkábrány és Bereck között létrejött mindkét fél számára előnyös kapcsolatot.
A köszöntők után felszolgálásra került a Központi Konyha által készített finom vacsora, majd a beszélgetéseké és a táncé volt a főszerep. A jó hangulatról a Silver Moon zenekar gondoskodott, az est folyamán pedig kisorsolásra kerültek a felajánlásokból összegyűlt tombolanyeremények is.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com