Archív felvételek avagy minket sem a kamera most használt oldalára pottyantott a gólya
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 01. hétfő, 01:00
Az Eleven Televízió csapata 2003-ban kezdte a műsorszolgáltatást a térségben. Azóta munkatársak jöttek, munkatársak mentek, van, aki a kezdetektől máig itt dolgozik. Az elmúlt több mint tizenkét évben pedig számos magazinműsor készült el, amelyek időközben még nem jelentek meg oldalunkon, vagy technikai okok miatt átmenetileg lekerültek honlapunkról. Azt, hogy most jelentős részüket ismét elérhetővé tesszük az oldalon Nézőink, Olvasóink számára, egyfajta hiánypótlásnak szánjuk.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az "Elevenke" c. sorozatunkból például kiderül: olyan is van köztünk, aki a kamera és a mikrofon másik oldalán kezdte a tévés szereplést úgy tíz évvel ezelőtt, egy szóval minket sem a kamera most használt oldalára pottyantott a gólya, az akkor riporterkedő gyerekek pedig azóta felnőttek, mi pedig (egy kicsit) öregedtünk.
A "Finom falatok" akkor készült étkeinek receptjét ma is ajánljuk sütni-főzni szerető nézőinknek. A "Köztünk élnek" c. magazin legtöbb főszereplője még mindig köztünk él és végzi nem mindennapi tevékenységét, többükkel viszon sajnos már nem futhatunk össze többé. A "Barangoló"-val ismét ellátogathatnak velünk Kácsra, Noszvajra és számos más településre. A felsoroltakon kívül természetesen sok egyéb műsor is várja az archív felvételek nézőit.
Érdemes lesz gyakran vissza látogatni, hisz' kínálatunk folyamatosan bővül majd. Jó szórakozást!
 
Elevenke (2005.10.05.)
 
 
Elevenke (2006.04.19.)
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com