A szépkorúakat köszöntötték Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 24. kedd, 10:06
alt
Idén november 11-én köszöntötték a szépkorúakat Mezőnyárádon, az Idősek Napja alkalmából, a délután 15 órától kezdődő rendezvényen. Az ünnepség nyitányaként a megjelent vendégek Korpás Zoltán előadásában hallgathatták meg Keresztury Dezső: Nézz vissza című versét.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követően Bárdos József Szabolcs polgármester úr köszöntötte a község önkormányzatának nevében a megjelent szépkórúakat. A köszöntő beszéd után Ötvös Sándorné a Vöröskereszt részéről köszöntötte a településen élő legidősebb asszonyt Tóth Pálnét aki idén töltötte be 96. életévét és a legidősebb férfit Orosz Lászlót, aki idén ünnepelte 93. születésnapját, sajnos egyikük sem tudott megjelenni a rendezvényen, de őket otthonukban köszöntötték. Ezt követően egy kis ajándékkal kedveskedtek az ünnepségen megjelent legidősebb asszonynak és úrnak, Nagy Antalnének és Bódi Istvánnak, valamint annak a két megjelent házaspárnak akik idén ünneplik az 50. házassági évfordulójukat. Két házaspár akik szintén idén 50 éve, hogy összekötötték életüket, nem tudott megjelenni az ünnepségen, őket is otthonaikban köszöntötték.
 
Ezt követően Korpás Zoltán, Tóth Árpád: Esti sugárkoszorú című versét adta elő, majd a mezőnyárádi óvoda gyermekeinek műsora következett. A kicsik után az iskolások is felléptek, a Nefelejcs Néptánccsoport zenés, táncos produkcióját is megtekinthették a megjelent vendégek. A műsor után Csokonai Vitéz Mihály: A búkergető című versét adta elő Korpás Zoltán, majd felszolgálták a vacsorát, közben hangulatos zene mellett lehetőség nyílt egy kis beszélgetésre is. A rendezvényt Radnai Erika és Cserepák Balázs a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek fellépése zárta.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com