Alsózsolca - Mezőkeresztes női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 24. kedd, 10:15
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat ez alkalommal Alsózsolca otthonába látogatott el november 13-án pénteken. A két csapat korábban már megmérkőzött egymással a mezőkeresztesi pályán, akkor a keresztesi csapat került ki győztesen az összecsapásból. Elérkezett az alkalom, hogy az alsózsolcai csapat visszavágjon. A találkozóra este 18 órától került sor.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat nyitotta, de percekkel később a keresztesieknek is sikerült gólt értékesíteniük, így máris 1:1 volt az állás. A félidő első felében azonban az alsózsolcai csapat hatalmas erőbedobással kezdett támadni. Egymás után 5 gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő második felében a keresztesi csapat kezdett magára találni és igyekezett felzárkózni. Egymás után 4 gólt is sikerült értékesíteniük. Az 1. félidő végére a a vendég csapatnak teljesen sikerült kiegyenlítenie hátrányát, így a félidő egyenlő 11:11 állással ért véget.
 
A 2. félidőt ismét a zsolcai csapat nyitotta, de szorosan utána a keresztesi csapatnak is sikerült gólt értékesíteni. A félidő első felében a két csapat szinte folyamatosan tartotta az egyenlő állást. A félidő második felében azonban a keresztesi csapatnak sikerült felülkerekednie ellenfelén és 4 pontos előnyre tett szert. A 2. félidő végéig kitartott a keresztesiek lendülete, végül 26:24-es állással ért véget a mérkőzés a mezőkeresztesi csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzésről:
"Amint az várható volt, igen nehéz mérkőzést játszottunk az Alsózsolcával. Rosszul kezdtünk, 1-6-os hátrány után kezdett magára találni csapatunk és végül végig szoros küzdelemben értékes 2 pontot szereztünk. Kiemelném, hogy ez egy igazi csapatmunka volt, mert a holtpontokon mindig más-más játékosunk tudta átlendíteni az együttest."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com