Testületi ülést tartottak Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2015. december 21. hétfő, 17:03
Ülésezett Mezőnyárád Község képviselő testülete 2015. december 18-án, pénteken, délután 16 órától. Ez alkalommal összesen 5 napirendi pontot vitattak meg egymással a képviselők.
Az 1. napirendi pontban a 2016. évi belső ellenőrzési tervet fogadták el a képviselők egyhangúan. Az ellenőrzést külső vállalkozó végzi majd az elfogadott tervek alapján.
A 2. napirendi pontban a képviselő testület 2016. évi munkatervről szóló előterjesztés megvitatása szerepelt. Az egyhangúan elfogadott éves programban természetesen, ahol szükséges folyamatosan módosít majd a testület, igazodva az új feladatokhoz.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 3. napirendi pontban Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás társulási szerződésében történt technikai jellegű változtatást tárgyalta és fogadta el a testület egyhangúan.
A 4. napirendi pontban egy évek óta bérbe adott 6,9 ha területű önkormányzati földtulajdon további bérbeadásáról döntöttek a tagok. A feltételek nem változtak, további egy évre kapta meg az eddigi bérlő.
Az 5. időszerű feladatok napirendi pontban szó esett a közelgő adventi gyertyagyújtásról, valamint a szociális tűzifa kérdéséről. Itt elhangzott, hogy folynak az egyeztetések, de az idei évben már nem várható, hogy elkezdődik a tüzelő kiszállítása. A továbbiakban zárt ülésen folytatta a képviselő testület a tanácskozást.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com