Teremtornán a mezőnyárádi focisták
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 03. szerda, 07:47
alt
2016. január 16-án a mezőnyárádi focisták teremtornán vettek részt Miskolcon. A teremtornára megyei III. osztályú csapatokat hívtak meg, így a nyárádiak további 4 csapattal: Mezőcsát, Mályi, Borsodivánka és Sajóörös együtteseivel mérhették össze tudásukat.
A nyárádiak első mérkőzésüket Sajóörös együttesével játszották. A mérkőzésen egyetlen találat született, amelyet a sajóörösiek szereztek, így a
végeredmény 1-0 lett Sajóörös javára.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 


A második összecsapás a Mezőnyárád-Mezőcsát találkozó volt. A mérkőzésen a nyárádiak szerezték meg a vezetést, és vezettek 2-0-ra, amikor a csátiaknak sikerült előbb szépíteni, majd kiegyenlíteni az első félidőben. A második játékrészben azonban a nyárádiak még további két találatot szereztek, így a végén 4-2-re diadalmaskodtak a csátiak felett.
A harmadik találkozón Borsodivánka együttese ellen mérkőztek meg a nyárádiak. A találkozón három-három találat született mindkét fél részéről, így a végeredmény 3-3-as gólarányú döntetlen lett.
Az utolsó mérkőzést a nyárádiak Mályi együttesével játszották. A találkozón végig a nyárádiak játszottak fölényben, mindkét félidőben két-két találatot szereztek, míg Mályi csapata egyetlen egyszer sem találtak be a nyárádi kapuba, így a végeredmény  4-0-ás nyárádi győzelem lett.
Összességében a tornán a nyárádiak egy vereség mellett egy döntetlent és két győzelmet tudtak elérni.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com