Farsangoltak a mezőkeresztesi iskolások
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 15. hétfő, 08:13
Február 13-án szombaton került megrendezésre a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskolában a farsangi mulatság. A gyermekeket reggel 10 órára várták az iskola sportcsarnokába, ahol Tóthné Sándor Edit intézményvezető köszöntötte a résztvevőket.
Idén a hagyományoktól eltérően az alsós és felsős tanulók együtt próbálták elűzni a telet. A programok játékos vetélkedőkkel indultak, ahol a hasonló korosztályok mérhették össze erejüket például, ajándékadogatásban, lufi pukkasztásban, vagy éppen fánkevésben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Délben mindenki elindult elfogyasztani ebédjét, hogy egy óra után megújult lelkesedéssel vesse bele magát a farsangi forgatagba. A 3. osztályosok nyitóműsora után indult a jelmezes felvonulás először az osztályok közös jelmezesei, majd az egyéni jelentkezők léptek a zsűri elé.
Zárásként az iskola 8. osztályosai keringőztek az összegyűlt szülők, rokonok, barátok gyűrűjében. A műsor után tombolasorsolás, majd eredményhirdetés következett. A zsűri legdíjakat osztott ki a csoportoknak, valamint értékelte az egyéni jelmezeseket is. A szombat végül közös tánccal zárult.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com