Négy autó ütközött vasárnap este az M3-as autópályán Mezőkeresztes közelében: hárman megsérültek
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 15. hétfő, 11:40
A nem megfelelő követési távolság okozta a vasárnap esti balesetet az M3-as autópályán Gelejnél. A Nyíregyháza felé vezető oldalon egy Opel a külső sávban hátulról nekiütközött a Volkswagen Sharannak a szakadó esőben,
Az elöl haladó autó ezután a jobb oldali vízelvezető árokba sodródott, az Opel pedig megpördült, s a belső sávban haladó Toyota elé csapódott, úgy, hogy vele már szemből ütközött.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Toyota vezetője az ütközés után, a szalagkorlátnak csapódva, végül a belső forgalmi sávban állt meg, a forgalom irányával megegyezően. Az Opel szintén a szalagkorlátnak ütközött, s hasonlóan akadályozta a forgalmat.
A baleset részese volt még egy kisbusz is.

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben többen is megsérültek, mindannyiukat kórházba szállították.
Úgy tudjuk, hogy a VW Sharan egyik utasa, valamint az Opel vezetője súlyosan sérült, a Toyota utasa könnyebben sérült meg a balesetben.

Az autópályán legalább 3-4 km-es torlódás alakult ki, a rendőrök viszont a mezőkeresztesi lehajtó és a baleset helyszíne között beragadt autókat visszafordították és "kivezették" őket a mezőkeresztesi lehajtón keresztül a 3-as útra.

A helyszínelés idejére az autópálya Nyíregyháza vezető oldalát lezárták, a forgalom csak éjfél után térhetett vissza a Nyíregyháza felé vezető félpályára.
 
Helyszíni videónk kommentár nélkül:
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com