Farsangi délután a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 20. szombat, 10:13
Idén is telt ház volt február 19-én a bükkábrányi iskola tornatermében, ahol 16 órakor kezdődött az idei farsangi mulatság, amit a hagyományokhoz híven az iskola diákönkormányzata szervezett.
Ez alkalommal a szokásoktól eltérően a 8. osztályosok tánca zárta a kellemes kikapcsolódást nyújtó rendezvényt. Nem egyéni jelmezbemutatóra került sor, hanem minden osztály egy-egy külön vidám műsorszámmal készült az eseményre, természetesen a műsor jellegének megfelelően beöltözve.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A sokrétűségre jellemző, hogy a rajzfilmekből ismeret Mininok mellett feltűntek például a jól ismert mesefigurák is. Megelevenedtek a madárijesztők, és betekinthettünk Monte Carlo fényűző életébe. A jelmezes felvonulás végét a 8. osztályosok hagyományos keringője zárta, majd közös fotózás után a tombola nyeremények kisorsolásán izgulhattak a gyerekek.
A zsűri által meghozott eredményeket Derekasné Orosz Andrea az intézmény igazgatója ismertette, amely nem is annyira a rangsorolásból állt, sokkal inkább egy-egy "leg"-es jelzővel tüntettek ki az elbírálók minden egyes produkciót. Az eredményhirdetés után este nyolc óráig szólt a disco zene, ahol kicsik és nagyok kedvükre mulathattak.
 
A zsűri döntése alapján a következő "LEG"-ek születtek:
 
1. osztály: Legbűbájosabb műsorszám
2. osztály: Legfantasztikusabb műsorszám
3. osztály: Leglátványosabb műsorszám
4. osztály: Legritmusosabb műsorszám
5. osztály: Leglebilincselőbb műsorszám
6. osztály: Legvarázslatosabb műsorszám
7. osztály: Legmegnyerőbb műsorszám
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com