Bükkábrányban táborozott az erdélyi futballcsapat Bereckről
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 29. hétfő, 12:25
alt
Lassan 3 éve kezdett kialakul testvérvárosi kapcsolat Bükkábrány és az erdélyi Bereck települések között. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően immáron második éve szerveztek edzőtábort Bükkábrányban az erdélyi focicsapatnak február 23 és 26. között.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A bükkábrányi Szép Pál Sporttelep sportöltözőjében kialakított szállásra hétfő este érkezett meg közel 700 kilométeres utazást követően a berecki csapat. Az eltelt héten legfőképpen az edzésekkel foglalkoztak, napi két alkalommal. Illetve edző mérkőzést játszottak a BSC U19-es csapatával. Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere elmondta, hogy a tervek szerint idén a bükkábrányi focicsapatnak is lehetősége nyílik egy egy hetes edzőtáborra Bereck településen.
 
Papp Zsombor, a berecki csapat edzője elmondta, hogy a tavalyi évben is voltak már Bükkábrányban, ahol jól érezték magukat, illetve a sporttelep felszereltsége is nagyon kedvező az edzések lebonyolítására. Ezért nem is volt kérdéses, hogy idén hová menjen táborozni a csapat. A játékosok nagyon jól érezték magukat a héten, a sok edzés után természetesen a pihenésre is kell időt szakítani, az utolsó Bükkábrányban töltött nap végén a csapat a Bogácsi fürdőt látogatta meg egy kis kikapcsolódás, feltöltődés erejéig.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com