Farsangi karnevál a mezőnyárádi iskolában - teljes felvétel
Írta: Eleven Televízió   
2016. február 29. hétfő, 12:32
alt
Idén február 26-án délután 17 órától került megrendezésre Mezőnyárádon a Szederkényi Anna Tagiskola farsangi bálja. Elsőként Farkas Jánosné tagintézmény-vezető köszöntötte a jelenlévő vendégeket és a zsűri tagjait, majd megnyitotta az ünnepséget.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Még mielőtt sor került volna az osztályok jelmezes műsorára, a hercegi pár, Dányi Veronika és Korpás Zoltán 8. osztályos tanulók köszöntötték a vendégeket, majd kezdetét vette a 8. osztály már hagyományos nyitótánca. Ezt követően sorra vonultak fel az osztályok, és bemutatták a nagyközönségnek zenés jelmezes produkcióikat. A sort az első osztályosok nyitották, ők voltak a Cirkuszosok. Őket sorra követte a többi osztály produkciója, közben pedig bemutatkozott a 7 egyéni jelmezes is. A színvonalas műsorok igencsak nehéz döntés elé állították a zsűrit. A produkciók után, amíg mindenki az eredményhirdetésre várt, addig a Hungarocell együttes gondoskodott a jó hangulatról.
 
A koncert után végül megszülettek az eredmények. A 2016-os farsangon a Leg...Leg...Leg... a 8. osztály lett, a Kalinka című produkciójukkal. Az eredményhirdetést követően az este tánccal és tombola sorsolással folytatódott tovább.
 
Eredmények:

Egyéni:
Spanyol táncosnő - Legszebb
Szőlőfürt és szüretelő fiú - Legötletesebbek
Varázsló - Legvarázslatosabb
Mini egér - Legkedvesebb
Robot - Legmodernebb
Kommandós - Legbátrabb

Osztályok:
1. osztály Cirkuszosok - Legváltozatosabbak
2. osztály Kacsák - Legaranyosabbak
3. osztály Legédesebb osztály - Legédesebbek
4. osztály Barbi és Ken - Legjátékosabbak
5. osztály Minyonok - Legjobb produkció
6. osztály Világbéke - Legütősebbek
7. osztály Roma lagzi - Leglendületesebbek
8. osztály Kalinka - Leg... leg... leg...
 
Az iskola és a szervezők külön köszönetüket fejezik ki a szülőknek, diákoknak és tanároknak a segítségéért a jelmezek elkészítésében, a produkciók betanításában.
 
1.rész
 
 


2.rész
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com