Mezőkeresztes - Alsózsolca női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. április 03. vasárnap, 16:29
alt
A szezon második mérkőzésén hazai környezetben lépett pályára a mezőkeresztesi női kézilabda csapat. Ezúttal Alsózsolca együttesét fogadta otthonában. A szurkolók most is szép számban jelentek meg ezen az izgalmasnak ígérkező mérkőzésen március 27-én. A találkozó délután 17 órától vette kezdetét.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1.félidőt a vendég csapat nyitotta, de ezt követően szinte azonnal sikerült a keresztesi csapatnak is gól értékesíteni. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult eredményesnek, egymás után 5 gólt is sikerült bedobni az alsózsolcai kapuba. A félidő második felében azonban szorosabbá vált a mérkőzés. A két csapat felváltva dobott gólokat, 1-1 pont választotta el egymástól a két együttest, de gyakran volt egyenlő az állás. Az első félidő végére azonban a vendég csapatnak sikerült magához ragadnia a vezetést és egy pontos előnnyel 17:16 lett a félidő eredménye az alsózsolcai csapat javára.
 
A 2. félidőt ismét a vendég csapatnak sikerült indítani egymás után 3 gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő első felében a vendég csapat egyre nagyobb előnyre tett szert, és gólgyártásba kezdtek. A félidő második felében a keresztesi csapat hiába próbált felzárkózni, sajnos már nem sikerült kiegyenlítenie a hátrányát. A félidő végére Alsózsolca csapatának 6 pontosra nőtt az előnye. Így a mérkőzés végeredménye 32:26 lett az alsózsolcai csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Sajnos gyenge napot fogtunk ki, különösen védekezésben nem tudtuk az őszi formánkat hozni, így az ellenfél megérdemelten nyert a jó kezdésünk ellenére. Az első helyért folytatott küzdelemben így jelentősen megnehezítettük a dolgunkat."
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com