Mezőkeresztes - Diósgyőr női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. április 20. szerda, 09:26
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat a tavaszi szezon soron következő mérkőzésén, április 10-én, hazai pályán fogadhatta ellenfelét, Diósgyőr együttesét. A találkozóra délelőtt 11 órától került sor, a mezőkeresztesi sportpályán.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidő elején a hazai csapatnak sikerült magához ragadnia a vezetést, így rövid időn belül három pontos előnyhöz jutva. A félidő második felében a vendég csapatnak sikerült a hátrányát két pontosra csökkenteni, de nem tudott teljesen felzárkózni ellenfeléhez. Az első félidő végére a mezőkeresztesi csapatnak sikerült vezető pozícióban maradni, négy pontos előnnyel, 14:10-re zárták a félidőt.
 
A 2. félidőt a diósgyőri csapatnak sikerült nyitnia, amire válaszképpen egymás után három gólt is értékesített a mezőkeresztesi csapat. A félidő első felében a két csapat felváltva szerzett pontokat, de a vendég csapatnak nem sikerült utól érnie ellenfelét. A félidő második felére a diósgyőri csapat gólgyártásba kezdett és igyekezett behozni a hátrányát. Egymás után öt gólt is sikerült a keresztesi kapuba dobniuk. A félidő végégig a vendég csapatnak nem sikerült kiegyenlítenie a hátrányát, végül két pontos előnnyel a keresztesi csapat nyerte a mérkőzést 22:20-ra.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
 

"Közepes színvonalú mérkőzésen jó védekezésünknek köszönhetően tudtunk nyerni a jól küzdő vendégek ellen. Sok helyzetet hagytunk ki, így a vártnál szorosabb lett a vége."

 

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com