Majális Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2016. május 03. kedd, 09:02
alt
A szervezők idén is majálisra várták az érdeklődőket Mezőkeresztesen az IKSZT udvarán május 1-én. A hagyományokhoz híven a reggeli ébresztő és hívogató idén is a motoros klubhoz kötődik. A város központjából, a katolikus templommal szemben lévő parkolóból a gyülekezőt és az eligazítást követően vonultak végig a szép számmal megjelent motorosok majdnem minden utcán. Végül a programok fő helyszínére, az IKSZT udvarára érkeztek meg.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A programok délelőtt 10 órától folytatódtak először jóga bemutatóval, majd zumba kedvcsinálóval. De 11 órától karate bemutatót is láthattak a jelenlévők, majd a mezőkeresztesi Kossut Lajos Általános Iskola tanulóinak táncbemutatója következett. A délután folyamán a Szent Erzsébet Nyugdíjas Klub is fellépett, illetve a Szervita Nővérek Gyermekotthon lakóinak műsorára is sor került. A programokat Zoller János karnagyúr vezetésével idén megalakulásuk 160. évfordulóját ünneplő Mezőkeresztesi Férfikórus zárta.
 
Pónuzs Andrea az IKSZT munkatársa elmondta, hogy minden évben az önkormányzat és az IKSZT közösen szervezi meg a majálist, illetve, hogy a gyerekeknek is készültek programokkal.
 
A nap folyamán tartott aszfaltrajz versenyen minden résztvevő gyerek emléklapot és ajándékokat kapott. Illetve az 1 perc és nyersz vetélkedőről sem távoztak üres kézzel azok akik sikeresen végrehajtották az egyes feladatokat. Május szépe versenyt is tartottak a délután folyamán. A szavazatok szerint az 3. helyezett Lengyel Tamara a 2. helyezett pedig Horváth József lett. Az idei év május szépe pedig Simon Enikő lett.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com