Mezőkeresztes - Szerencs női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. május 03. kedd, 09:29
alt
Április 26-án a szezon soron következő mérkőzésén a mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben lépett pályára. Ez alkalommal Szerencs együttesét fogadta otthonában. A találkozó este 18 órától vette kezdetét. Ismételten egy izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanúi a meccsre  kilátogatók.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat nagyon szépen indította, egymás után 7 gólt is sikerült elhelyezni az ellenfél kapujában. A szerencsiek csak hosszú percekkel később tudtak pontot szerezni. A félidő első felében a keresztesi csapat maradt vezető pozícióban és egyre csak növelte az előnyét. A félidő második felében a keresztesi csapat előnye már 11 pontosra emelkedett, a szerencsi csapat nem tudta behozni a hátrányát. Az első félidő eredménye végül 19:6 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
A 2. félidőt ismét a hazai csapat nyitotta továbbra is masszívan tartva a vezető pozíciót. A félidő első felében a vendég csapat próbálta behozni hátrányát de nem tudta útól érni ellenfelét. A félidő második felében a szerencsi csapat igyekezett ráerősíteni és egymás után 5 gólt is értékesítettek, de még így sem sikerült kiegyenlíteniük. A félidő végére a keresztesi csapat előnye már 12 pontosra növekedett így 39:27 arányban nyerte meg a mérkőzést.
 
Adonics István a Mezőkeresztesi Sportegyesület elnöke gratulált ehhez a nagy gólarányú győzelemhez és bízik abban, hogy a keresztesi csapat esélyes a bajnoki címre.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com