Kihívás Napja Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2016. június 02. csütörtök, 08:22
A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, majd hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, 1991-ben pedig Magyarországra is megérkezett. Tavaly a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több, mint 3 millió negyedórás testmozgást végeztek összesen.
Az előző évek gyakorlatával ellentétben idén az Ősfa Fesztivál igen közeli időpontja miatt Bükkábrány nem vett részt a versengésben, ám május 20-án szerdán mégis szerveztek némi délutáni programot a mozogni vágyóknak az iskola területén.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
15 órától főleg iskolásokat vártak a sportpályára, ahol több osztály tanulói is összemérhették ügyességüket a különböző sorversenyeken és óriás társasjátékokon. Aki pedig nem fáradt ki teljesen az udvaron, azt aerobic is várta egy órával később a tornateremben. Sokkal inkább a felnőtteknek szólt a fél 5-kor induló meridián torna, majd pedig a kis tornateremben megrendezett intim torna, melyeket a Főnix Életmód Együttes tagjai szerveztek. Ezzel párhozamosan pedig zumbázni is volt lehetősége, annak aki kedvet és kitartást érzett hozzá. A napot egy kerékpáros levezetés zárta, amely szintén az iskola udvaráról indult.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com