Ballagás a mezőkeresztesi óvodában - Szentistváni út
Eljött a búcsú ideje a legnagyobbak számára a mezőkeresztesi Szentistváni úti óvodában is június 3-án. Az ünnepség elején Czirják Károlyné óvodavezető köszöntötte a gyerekeket és a vendégeket és persze elbúcsúzott a ballagóktól. A Szülői Munkaközösség egy tagja is elbúcsúzik a gyermekével együtt, így őt is külön köszöntötték egy virágcsokorral.
Ezután a kis és középső csoportosok műsora következett, Autózó manók címmel. Műsorukat követően a kiscsoportosok és a középső csoportosok is elbúcsúztak ballagó társaiktól.
A nagycsoportosok a színek köré épülő, ötletes műsort mutattak be társaiknak és a vendégeknek. Ezt követően elbúcsúztak az óvodába maradó társaiktól, majd egy dallal vettek köszöntek el az óvonéniktől, dajkanéniktől.
Az ünnepség első része ezzel véget ért, a nagycsoportosok visszavonultak egy kis időre. A csoportszobákban megkapták tarisznyájukat, és dalokat énekelve indultak utolsó közös útjukra az óvodában. Először átbújtak a 6-oson, majd körbejárták az óvodát, énekelve, könnyes szemmel. A délután zárásaként az óvodába maradó társaikkal együtt elfogyasztották ünnepi uzsonnájukat.


Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com