Európai Uniós Szakmai tájékoztató fórum Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2016. június 07. kedd, 09:21
alt
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. a 2014-2020-as tervezési időszak keretében megjelenő európai uniós pályázatok kapcsán szakmai tájékoztató fórumot tartott Bükkábrányban június 1-én. Délelőtt 9 óra 45 perctől várták az érdeklődőket a Hivatal dísztermében, ahol rövid regisztráció után Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere tartotta meg köszöntő beszédét. Ezt követően négy előadást hallgathattak meg a jelenlévők.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Elsőként Deé András a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. regionális igazgatója tartotta meg előadását a Széchenyi Programiroda szerepéről a terület- és gazdaságfejlesztésben. Ezt követően dr. Csuzda Gábor a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi felelőse számolt be az önkormányzatok pályázati lehetőségeiről.
 
A délelőtt folyamán Trembóczki István a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának vidékfejlesztési referense is megtartotta előadását a helyi mezőgazdasági vállalkozók pályázati lehetőségeiről. Az előadások zárásaként dr. Zsemkó Attila a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kirendeltségének osztályvezetője számolt be MVH Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kirendeltségének aktualitásairól.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com