Idén negyedszer - motoros találkozó Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2016. augusztus 29. hétfő, 08:54
Idén immáron a negyedik motoros találkozót szervezte Mezőkeresztesen a helyi motoros egyesület.
Augusztus 26-án és 27-én a Népkert adott otthont az ország több szegletéből is érkező, kétkerekű járgányokon begördülő résztvevőknek. A gyülekező utáni első program egy rövid túra volt a város utcáin, amely nem csak arra szolgált, hogy ki-ki megdolgoztassa kissé a blokkokban rejlő lóerőket, de kedvcsinálónak sem volt utolsó. Az esti színpadi programok ugyanis nem csak Keresztesről, hanem a környező településekről is sokakat vonzottak. Ahogy pedig az egy hasonló alkalomhoz illik leginkább a rock és a rap rezegtette meg a dobhártyákat az este és az éjszaka folyamán.
Első fellépő délután 5 órakor Rock Lady volt, majd a Cross Over lépett színpadra. Az esti programot a Jump Rock Band fellépése vezette fel, őket pedig vérbeli rap zene követte a Ghetto Funk "Rap Tribute Band" jóvoltából. Ezen a napon a Silex volt az utolsó fellépő, az ő koncertjük zárta a napot jóval éjfél után.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Másnap a programok tovább folytatódtak.
Délelőtt motoros túrával indult a nap. A motorosok Csincse felé vették az irányt ehhez azonban egy kerülő útvonalat választottak. Első állomásuk a bükkábrányi Bányász Emlékház volt, ahol idegenvezetés mellett ismerkedhettek meg a helyi nevezetességgel ezen keresztül a bányászattal. Ezek után Vattán keresztül érkeztek meg Csincsére, ahol finom ebéd várta őket.
Délután 3-kor már ismét Mezőkeresztesen próbálhatta ki minden jelentkező a rátermettségét a kétkerekes járművek ügyességi versenyén, amelyen a legrafináltabb feladatokkal kellett megküzdeniük a vállalkozó szellemű versenyzőknek.
Fél öttől már ismét a zenekarok csaptak a húrok közé. A rock maraton a Takszihárom elnevezésű trió koncertjével kezdődött a Népkert színpadán. A rockot csak egy rövid időre szakította meg a tombola sorsolás és a délutáni ügyességi verseny eredményhirdetése. A tombola sorsolás abszolút nyertese idén is egy új robogóval lehetett gazdagabb. Mindezek előtt azonban még Majoros János polgármester köszöntötte a vendégeket és köszönte meg mind a szervezőknek mind pedig a támogatóknak, hogy ez évben is megrendezésre kerülhetett a programsorozat.
8 óra előtt nem sokkal a Revival együttes lépett a közönség elé, majd az AB/CD-nek csápolhattak a találkozó vendégei, akiket a Bad Sector követett a színpadon. A nap és egyben a találkozó zenés buliját a Kazincbarcikáról érkezett Izé meg a Hogyishíjják nevű formáció fellépése zárta.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289


Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com