Debrecen - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 18. kedd, 07:50
alt
Október 9-én idegen környezetben lépett pályára a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő NB II.-es mérkőzésén. Ez alkalommal Debrecenbe utaztak. A találkozó délután 17 órától vette kezdetét a debreceni sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat indította, de néhány perc elteltével a vendégek egyenlíteni tudtak, így máris 1:1 volt az állás. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, gyakran volt egyenlő az állás, de jellemzően a debrecenieknél volt a vezetés. A félidő második felében a keresztesiek egymás után négy gólt is tudtak értékesíteni ezzel átvéve a vezetést. A félidő végére a vendég csapat 2 gólos előnnyel meg tudta tartani a vezető pozíciót, így 18:16 lett a fél idei eredmény a keresztesiek javára.
 
A 2. félidőt ismét a debreceniek indították. A félidő első felében a keresztesiek tartani tudták a vezetést, a hazai csapat nem tudta kiegyenlíteni a mérkőzést. A félidő második felében a debreceniek beérték ellenfelüket és ismét hol egyenlő volt az állás, hol pedig egy gól választotta el egymástól a két csapatot. A félidő végére a keresztesieknek ismét sikerült ráerősíteni és négy gólos előnnyel 36:32-re megnyerték a mérkőzést. Ezzel Mezőkeresztes együttese 8 ponttal az első helyen áll a tabellán.
 
Ifj. Palatics Attila a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Egy az utolsó fordulóból előrehozott izgalmas mérkőzést vívtunk a fiatalokkal felálló debreceni csapat ellen. A kisebb hullámvölgyeket átvészeltük, így újabb győzelmet szereztünk. A gyengébb védekezést sikerült jó támadásokkal kompenzálni, így hiába futottak sokat a hazaiak."
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com