A szépkorúakat köszöntötték Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 25. kedd, 08:32
A mezőkeresztesi önkormányzat idén október 21-én újra változatos programokkal várt minden 70 év feletti lakost az iskola ebédlőjében.
Délután kettő órakor kezdődött a köszöntő műsor a Szépkorúak Napja alkalmából. Az ünnepség kezdeteként Ispánné Bana Ibolya köszöntötte a vendégeket majd a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola helyi növendékei nyitották meg a műsorok sorát egy angol keringővel. A táncos műsort Majoros János polgármester köszöntője követte, melyben külön méltatta az idősek érdemeit. A felemelő szavak után az óvodások varázsoltak mosolyt mindenki arcára egy vidám szüreti előadással. Ezek után a Szervita Nővérek Gyermekotthonának tíz ifjú növendéke tisztelgett a szépkorúak előtt színvonalas zenés műsorral.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Őket Nagy Józsefné követte, aki a "Régi magyar áldás" című verset szavalta el. Gáspárné Hilovszky Éva, az Egyesített Szociális Intézmény vezetője külön is köszöntötte az ünnepelteket és biztatta őket az intézmény szolgáltatásainak igénybe vételére.
Igazi mulatós hangulatot teremtett Babics Csaba operett énekes mintegy fél órás ismert operett slágereket felvonultató műsorával.
Idén sem maradhatott el a város legidősebb lakosainak köszöntése. A polgármester külön köszöntötte azokat akik a legidősebbek közül valók, de nem lehettek jelen. A legidősebb megjelent hölgy Matiszkó Ferencné volt, aki 1924-ben született, a legidősebb férfi pedig Gomba Barna bácsi, aki az idén tölti be 96. életévét. Mindkét ünnepeltnek virággal és ajándék csomaggal kedveskedett a városvezetés.
Ezek után pedig nem maradt más hátra, mint hogy mindenki elfogyassza a finom töltött csirkecombból és burgonya püréből álló vacsorát, majd beszélgessen és a zenét szolgáltató Czaga József asszisztálásával kedvére mulasson.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com