Mezőkeresztes - Miskolc NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 26. szerda, 01:00
alt
Október 16-án hazai környezetben lépett pályára a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő NB II.-es mérkőzésén. Ez alkalommal Miskolc csapatát fogadták. A találkozó délután 18 órától vette kezdetét a keresztesi sportpályán.
 
Érdekesség, hogy október, 1985 óta a mellrák elleni küzdelem nemzetközi hónapja. A mezőkeresztesi kézilabda csapat is csatlakozott a Mellrákinfó Egyesület egész hónapban tartó figyelemfelkeltő kampányához. Ezzel a megmozdulással az egyesület az önvizsgálat fontosságára hívja fel a figyelmet, illetve arra is, hogy heti rendszeres mozgással csökkenthető a daganatos megbetegedések kockázata. Erről bővebb információ a Mellrákinfó Egyesület honlapján érhető el, IDE kattintva.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat két gólja nyitotta, amire csak percekkel később tudott reagálni a vendég csapat. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, azonban a keresztesi csapat mindvégig meg tudta tartani a vezetést. A félidő második felében a miskolci csapat ráerősített és egymás után öt gólt is sikerült értékesítenie, igaz nem sok időre de ezzel átvéve a vezetést. A félidő végére a keresztesi csapatnak sikerült vissza venni a vezető pozíciót, így az első félidő 16:15-re zárult a hazaiak javára.
 
A 2. félidőt ismét a keresztesiek két gólja indította el. A félidő első felében a hazai csapatnak végig sikerült megtartani az előnyét a miskolci csapattal szemben. A félidő második felében még inkább izgalmasabbá vált a mérkőzés, tekintve, hogy gyakran volt egyenlő az állás, illetve csak egy gól különbség volt a két csapat között. A félidő végére azonban a keresztesi csapat bizonyult eredményesebbnek, öt gólos előny mellett 34:29-re nyerte meg a mérkőzést. Ezzel Mezőkeresztes együttese 10 ponttal az első helyen áll a tabellán.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com