Mezőkeresztes - Füzesabony NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. november 15. kedd, 19:05
alt
 
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat ezúttal hazai környezetben lépett pályára november 5-én a soron következő NB II.-es mérkőzésén. Ez alkalommal Füzesabony csapatát látta vendégül. A találkozó délután 17 órától vette kezdetét a mezőkeresztesi sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a vendég csapat indította, de pár perc elteltével a hazai csapat máris egyenlített. A félidő első felében a füzesabonyi csapat 1-2 gólos előnnyel megtartotta vezető pozícióját. A félidő második felében a keresztesi csapat nem tudta útól érni ellenfelét, akinek az előnye idő közben 5 gólosra növekedett. Az első félidő végéig a hazai csapat nem tudott kiegyenlíteni, így a fél idei eredmény 18:13-lett a füzesabonyi csapat javára. 
 
A 2. félidőt a keresztesi csapatnak sikerült indítani. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, de a vendég együttes továbbra is tartotta a vezetést. A félidő második felében a keresztesiek próbáltak felzárkózni és egymás után négy gólt is értékesítettek, azonban nem tudták útól érni ellenfelüket. A félidő végére a füzesabonyi csapat kilenc gólos előny mellett 36:27-re megnyerte a mérkőzést.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com