Mezőnyárád felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2016. november 15. kedd, 01:00
alt
Véget ért a bajnokság őszi szezonja a Megyei III. osztályban szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára. Most a szezonban lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az első őszi fordulóban a nyárádiak augusztus 27-én hazai környezetben léptek pályára Szomolya együttese ellen. A találkozó 3-1-es nyárádi győzelemmel ért véget, mindhárom találatot Fekete Balázs szerezte.


Szeptember 3-án idegen környezetben játszottak a Sajóörös csapata ellen, akiktől 7-3 arányban kaptak ki. A nyárádi gólszerzők Fekete Balázs és Birinyi Ákos voltak, akik közül Birinyi Ákos két találatot szerzett.


Szeptember 11-én hazai pályán mérkőztek meg a Bükkábrányi Sport Club együttesével, akiktől 2-1 arányban kaptak ki. A nyárádi gólszerző Német Róbert volt.


Szeptember 17-én került sor a Hejőszalonta-Mezőnyárád találkozóra. A mérkőzés 3-0-ás gólarányú hejőszalontai győzelemmel ért véget.


Szeptember 24-én a nyárádiak Tiszapalkonya együttese ellen mérkőztek meg hazai pályán, akikkel szemben 3-1-es gólarányú vereséget értek el. A gólszerző Német Róbert volt.


Október 1-én a nyárádiak ismét hazai környezetben léptek pályára. Ezúttal Tiszabábolna együttese érkezett hozzájuk. A találkozót a bábolnaiak 2-0 arányban nyerték meg.


Október 8-án Borsodivánka együtteséhez látogattak a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 4-3-as gólarányú mezőnyárádi győzelem született. A győzelemhez Harangozó Ákos, Birinyi Ákos, Fekete Balázs és Guti Gergely járultak hozzá egy-egy góllal.


Október 22-én Mezőkeresztes együttese látta vendégül a Mezőnyárádiakat. A nyárádiak 9-1 arányban kaptak ki a keresztesiektől. Az egyetlen nyárádi gól Koza István nevéhez fűződik.

 

Az utolsó fordulóban október 29-én a Bükkábrányi Bányász együttesét látták vendégül a Mezőnyárádiak, akiktől 2-0 arányban kaptak ki.


Mezőnyárád felnőtt csapata tehát az ősszel lejátszott 9 mérkőzésből 2 győzelmet, és 7 vereséget tudhat maga mögött A győzelmek közül egyet hazai környezetben, egyet idegen pályán értek el. A 7 vereség közül négyet idegenben, hármat hazai pályán szenvedtek el. A bajnokságban pedig az őszi szezon végére a 10 csapat közül a 8. helyen állnak és a fenti teljesítménnyel összesen ezidáig 6 pontot szereztek.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com