Bükkaljai Mozaik - 2017. január 18.
Írta: Eleven Televízió   
2017. január 18. szerda, 01:00
 A(z) 20161215_hir_ker_ovi_karacsony01.jpg megjelenítése
 
Karácsony a mezőkeresztesi Szentistván úti óvodában
 
December 19-én tartották karácsonyi műsorukat a mezőkeresztesi Szentistván úti Harmatcsepp Óvoda gyermekei. Nagy volt a készülődés, minden csoport rövid előadással készült erre az alkalomra. Végül az óvónénik hívták közös éneklésre a kicsiket. A műsor után saját készítésű sütemény várta a gyermekeket és a meghívott vendégeket. A fa alatt pedig már ott sorakozott becsomagolva, felcímkézve a sok ajándék, csak arra várva, hogy az ovisok kipróbálhassák őket.
 
 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Fellobbant a negyedik adventi gyertya is Mezőkeresztesen
 
Mezőkeresztesen is fellobbant a negyedik gyertya, ezzel együtt az összes gyertya égett a Szervita Nővérek Gyermekotthonának udvarán felállított adventi koszorún. A Püspöki városrészben lévő intézmény kertjébe ismét sokan látogattak el, hogy részesei legyenek a gyertyagyújtásnak és megtekintsék az ünnepi műsort. Elsőként Majoros János polgármester mondta el ünnepi gondolatait. A Szervita Nővérek Gyermekotthonának lakói zenés, énekes műsorukkal hozták közel az ünnep hangulatát, majd a Kossuth Lajos Általános Iskola tanulóinak előadása következett. Az ünnep zárásaként pedig fellobbant a negyedik, a bűnbánatot szimbolizáló gyertya, amelyet Majoros János polgármester és Alfonz nővér gyújtottak meg.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

alt
 
Karácsony a mezőnyárádi iskolában - 1.rész
 
A mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában is adventi ünnepséget tartottak az idei év utolsó tanítási napján. A kistornateremben tartott ünnepi műsor keretében az osztályok az ünnephez méltó, a szeretetről, a családról szóló versekkel, dalokkal, jelenetekkel idézték meg az ünnep hangulatát. A hittanosok és a hittanos énekkara is szép előadással készült, valamint a zeneiskola növendékei is több hangszeren játszottak el karácsonyi dallamokat. Az iskola pedagógusai a már hagyományos karácsonyi énekkel ajándékozták meg tanítványaikat, a műsort az egész iskola közös éneke zárta. Végül a Szülői Munkaközösség jóvoltából – az osztályok karácsonyi ajándékának átadása következett, majd Farkas Jánosné intézményvezető mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánt.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com