BSC U14-os utánpótlás torna
Írta: Eleven Televízió   
2016. november 23. szerda, 01:00
alt

2016. november 12-én szombaton 10 órától a Bükkábrányi Sport Club U14-es csapata utánpótlás - tornán vett részt Felsőzsolcán. A korosztály 4 mérkőzést játszott, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Felsőzsolca és Alsózsolca csapataival.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az U14esek első mérkőzésükön Mezőkeresztes ellen játszottak. A Bükkábrányiak Nagy Levente, Lázók Kriszián János, Suha Levente és Szamkó László góljai révén 6-1 arányban nyertek. A gólok közül Szamkó László három találatot is szerzett.

A 2. mérkőzést a bükkábrányi 14-es korosztály Mezőkövesd ellen játszotta. A találkozón 5 gól született, amelyből az ábrányiaknak három találatot sikerült elkönyvelniük, így 3-2 arányban győzték le a nagy rivális mezőkövesdieket. Az ábrányi gólok közül egyet Suha Levente, míg kettőt Szamkó László szerzett.

A 3. mérkőzést – amelyről felvétel a szakadó eső erős szél miatt nem készült – Felsőzsolca ellen játszották, akiket Szamkó László egy találata révén 1-0 arányban vertek meg. Az utolsó mérkőzésen Alsózsolca ellen játszottak az ábrányiak. Az ábrányiak ezen a mérkőzésen is győzelmet értek el, Suha Levente, Lázók Krisztián János és Stefán Patrik góljai révén 3-1 arányban sikerült nyerniük.

Az u14-es korosztály tornán elért mérlege tehát 100%os, azaz 4 győzelem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com