Bozsik Tornán játszott a BSC U11 és U13-as csapata
Írta: Eleven Televízió   
2017. január 20. péntek, 13:30
alt
 

2017. január 8–án   a Bükkábrányi Sport Club U11-es és U13-as korosztálya a Bozsik Futsal Teremtorna elnevezésű rendezvényen vett részt  Mezőkövesden. Mindkét korosztály 4 mérkőzést játszott,  Mezőkövesd 1. és 2. számú együtteseivel, valamint  Bogács és Mezőkeresztes csapataival.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

                                          

Az U11-esek első mérkőzésükön Mezőkövesd Zsóry 2. számú csapata ellen játszottak. A mérkőzést  az ábrányiak 4-2 arányban nyerték meg. A bükkábrányiak góljait Miskolci Péter és Csizmadia Kristóf szerezte, akik közül Miskolci Péter 3 találatot is szerzett.

 A 2. mérkőzést a bükkábrányi  11-es korosztály Bogács  ellen játszotta.  A találkozón 9  gól született,  mindet  a BSC csapata könyvelhette el. A gólok közül 8-at Miskolci Péter, míg egyet Csizmadia Kristóf szerzett.

  A 3. mérkőzést Mezőkövesd 1. számú csapata ellen játszották, akiktől 3-2 arányban kaptak ki. A két ábrányi gól szerzője Miskolci Péter és Papp Milán volt.

 Az utolsó mérkőzésen  Mezőkeresztes  ellen játszottak az ábrányiak, akik ezen a mérkőzésen is vereséget szenvedtek, 3-1 arányban kaptak ki. Az egyetlen  gól szerzője Miskolci Péter volt.  .

 Az U11-es korosztály tornán elért mérlege tehát 2 győzelem és 2 vereség, amely eredménnyel a 3. helyen végeztek.

 Az U13-asok első mérkőzésükön Mezőkövesd Zsóry 2. számú csapata ellen játszottak. A mérkőzésen 8 gól született, négy ábrányi és négy kövesdi gól,  így a végeredmény 4-4-es döntetlen lett. A ábrányi gólok közül hármat rendes László, míg egyet Bobkó Bence szerzett.

 A 2. mérkőzést a bükkábrányi  13-as korosztály Bogács  ellen játszotta.  A találkozót az ábrányiak 3-1 arányban vesztették el. Az egyetlen ábrányi gólt Zimányi Péter lőtte.

 A 3. mérkőzést Mezőkövesd 1. számú csapata ellen játszották, akiktől 3-2 arányban kaptak ki. A két ábrányi gól szerzője Lakatos Richárd volt.

 Az utolsó mérkőzésen  Mezőkeresztes  ellen játszottak az ábrányiak. Ezen a mérkőzésen is vereséget szenvedtek, 4-1 arányban kaptak ki. Az egyetlen  ábrányi gólt Rendes László szerezte.

 Az U13-as korosztály tornán elért mérlege tehát egy döntetlen és három vereség, amely eredménnyel az 5. helyen végeztek.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com