Bükkaljai Mozaik - 2017. március 1.
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 03. péntek, 00:00
 alt
 
Szederkényi Anna Nap a mezőnyárádi islolában 1. rész
 
A hagyományokhoz híven, idén is tartottak Szederkényi Anna Napot a mezőnyárádi iskolában. Bár az idei program rendhagyó volt, mivel az iskola ettől a tanévtől Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolaként üzemel, tehát nem az iskola névadóját ünnepelték ezen a napon, hanem egy kulturális rendezvényt tartottak. A program délután 13 órától vette kezdetét az iskola tornatermében, a gyerekek pályázatainak értékelésével. Az idei téma a "Könyv" volt. Ehhez kapcsolódóan történelmi témájú pályázatok, rejtvények és társasjátékok is érkeztek be pályamunkaként.
 
 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Farsang a bükkábrányi iskolában 1. rész
 
Zsúfolásig megtelt a tornaterem február 3-án a bükkábrányi iskolában, ahol 16 órakor kezdődött az idei farsangi mulatság. A rendezvényt a hagyományokhoz híven az iskola diákönkormányzata szervezte meg. A 8. osztályosok nyitótáncával kezdődött a program, majd az 1.osztálytól kezdve a 7. osztályig közös produkciókat mutattak be az osztályok. Szebbnél szebb, ötletesebbnél ötletesebb jelmezek, és persze sok humor és vidámság jellemezte a műsorokat. Az elsősök a Csimbumm Cirkusz című produkciójukkal készültek, majd a 2.osztály a Bárány és a farkas című humoros jelenete következett. A 3.osztály a kannibálok világába vitte el a közönséget, a 4.osztály pedig a Rió című rajzfilm papagájainak színes forgatagát idézték meg. Az 5.osztály produkciója a mai televíziózás világát mutatta be humoros formában, a 6.osztály pedig Gedeon bácsi fodrászatába vitt el minket. Az estét a 7.osztály produkciója zárta, Cup Song címmel. Ezt követően visszavonult egy rövid időre, hogy odaítéljék a produkcióknak a "Leg..." díjakat. Ezeket Szalai Szabolcs polgármester ismertette. Az eredményhirdetés után előbb tombolahúzás majd este nyolc óráig tartó disco következett Varga Zoltán jóvoltából, ahol mindenki kedvére táncolhatott, mulathatott osztálytársaival, barátaival, szüleivel.
 
A zsűri döntése alapján a következő "LEG"-ek születtek:
 
1. osztály: Csimbumm Cirkusz - "Legcukibb produkció"
2. osztály: A bárányok és a farkas - "Legmesésebb produkció"
3. osztály: Kannibálok - "Legennivalóbb produkció"
4. osztály: Riói karnevál - "Legexotikusabb produkció"
5. osztály: TV műsor - "Legszórakoztatóbb produkció"
6. osztály: Gedeon bácsi fodrászata - "Legcsábítóbb produkció"
7. osztály: Cup Song - "Full music production"
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Farsangoltak a mezőkeresztesi óvodások 1. rész
 
Február első szombatján tartották az óvodások Mezõkeresztesen a hagyományos farsangi mulatságot, amelyen a gyerekek különbözõ érdekes, humoros jelmezekben vonultak szüleik elé. A József Attila úti és a Szentistváni úti óvoda csoportjai mutatták meg egymásnak és szüleiknek jelmezeiket. A felvonulást követően a Lármafa Együttes farsangi táncos mulatsága következett, majd késõbb játékos versenyeken mérhették össze tudásukat a résztvevõk, és tombolahúzásra is sor került, ahol rengeteg ajándék talált gazdára.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com