A mezőnyárádi iskolába hívogatták az ovisokat
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 06. hétfő, 16:39

Február 28-án az iskolát népszerűsítő programot, iskolahívogatót rendeztek a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában. A helybeli és környékbeli nagycsoportos óvodások számára szervezték meg az egész délelőttöt átölelő programot.
Reggel az ovisokat, és szüleiket Farkas Jánosné intézményvezető köszöntötte, majd egy gitárkísérettel előadott rövid énekkel indult a program. Az első órában angol játékos bemutató és népi játékok követték egymást, és a rock and roll táncosok is bemutatkoztak. Leendő tanítónénijükkel egy interaktív tanórán vehettek részt, amelyre természtesen szüleik is beülhettek. Segítőjük is akadt Bogyó és Babóca személyében.
Az iskola területét is végigjárták a kis vendégekkel, akiket meglepetések is vártak az egyes állomásokon, míg a tornateremben a kölyökatlétika eszközeivel ismerkedtek meg és volt állatsimogató is. Miközben a szülőknek tájékoztatót tartottak,  egy kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyerekek. Végül egy közös énekkel zárult a nap.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com